Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Loop Barcelona Festival

Loop Barcelona FestivalMain Events 2018, Música pop, jazz, folk ...
12/11/2018 - 22/11/2018

Creada el 2003, Loop és una plataforma que explora les possibilitats i reptes que presenta el vídeo art, un dels moviments artístics clau de l'era contemporània. Cada any Loop acull professionals (incloent conservadors de museus, col·leccionistes i propietaris de galeries) i un públic que es reuneix per descobrir l'últim en tecnologia i altres novetats en el sector de la imatge en moviment, així com l'obra de creatius emergents i reconeguts que fan servir el vídeo com a eina d'expressió artística.

Loop Festival té lloc durant uns deu dies i es poden veure projeccions, exposicions, concerts, xerrades i altres esdeveniments en directe en nombroses localitzacions per diversos punts de la ciutat (cal destacar el caràcter flexible del format).

Actualment està en marxa la Loop Fair, un esdeveniment més breu però igual d'intens que presenta obra seleccionada per un comitè internacional de col·leccionistes especialitzats, i que busca noves formes de presentar art, tenint en compte les formes ràpidament canviants en què les audiències viuen l'experiència de les imatges en moviment actualment.


Festival: del 8 al 17 de novembre
Fira: del 15 al 17 de novembre

També us pot interessar