Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Beefeater Festival In-Edit

Beefeater Festival In-EditMain Events 2018, Cinema
25/10/2018 - 04/11/2018

Arriba la 15a edició del Festival In-Edit. Un dels festivals de cinema més populars de Barcelona, l'In-Edit s'especialitza en els documentals sobre música, amb produccions que inclouen tota la gamma de sons populars.

Creat el 2003, les xifres d'audiència van créixer a més del doble en l'edició 2004, de 1.200 a 2.800, i menys de deu anys després més de 30.000 persones van acudir a les diverses localitzacions que albergaven projeccions In-Edit.

Tot això demostra que els organitzadors van encertar quan pensaven que hi havia una audiència que aprecia la col·laboració entre la música i la pel·lícula. Sens dubte, part de l'atractiu és la gamma d'artistes escollits per actuar; podràs veure les històries desconegudes de Marianne Faithfull, Stooges, John Coltrane o Gary Numan... Podries fins i tot descobrir alguns dels més inusuals artistes que han emergit recentment i les fascinants històries dels quals han estat capturades a la pantalla, així com endinsar-te en el rerefons dels ritmes i sons de parts del món que potser et resultin menys coneguts.

També us pot interessar