Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Festival Jardins de Pedralbes

Festival Jardins de PedralbesMain Events 2018, Festivals
06/06/2018 - 13/07/2018

El Festival Jardins de Pedralbes arriba a la sisena edició. En tan sols cinc anys s'ha posicionat com una cita obligada per a tots els amants de la bona música. Ha viscut un ràpid creixement que l'ha portat a l'èxit, gràcies a tres factors clau:

El primer és la localització. El Palau de Pedralbes és un esplèndid edifici de 1920 situat a la part alta de la ciutat, amb jardins plens de fonts, estàtues, gespa i molts tipus de plantes, ideal per acollir el festival.

El segon és el programa, des d'artistes molt estimats com Tom Jones, Zaz, Angus & Julia Stone, Jessie J, a figures de culte com Simple Minds o Goran Bregovic i grups nacionals com Miguel Ríos, Sara Baras, Niña Pastori, Ainhoa Arteta i Josep Carreras, Miguel Poveda o Pastora Soler, entre d'altres, un repertori que està sempre molt cuidat.

El tercer és que també hi ha un dia dedicat a les famílies (1 de juliol, 16:30h), amb tallers, activitats musicals, concerts i animacions.

A més, Concert Studio, els organitzadors del festival sempre han considerat la gastronomia una prioritat. Per una banda podreu gaudir d'un sopar a l'aire lliure a les terrasses secretes, al costat del Palau de Pedralbes. Per l'altra, al Village trobareu l'oferta més variada per degustar just abans dels concerts.

També us pot interessar