Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Sónar. 25 Aniversari
  • ©Thom Yorke

  • Bonobo

  • Helena Hauff

Sónar. 25 AniversariMain Events 2018, Música pop, jazz, folk ...
14/06/2018 - 16/06/2018

El Sónar és un festival de música avançada i art multimèdia. Però també és molt més que això: el Sónar s'ha convertit en un referent internacional de primer ordre, ja que ha transcendit allò que és eminentment musical per convertir-se en una explosió de llenguatge multimèdia i art i música electrònica que atrau els fans d'arreu del món.

El festival es converteix durant tres dies en un punt de trobada per a un públic àvid de novetat. Dividit en Sónar de dia i Sónar de nit, en total tenen cita en diversos espais de la ciutat més de 300 activitats entre concerts, sessions de DJ, projeccions, debats, conferències i una profusa presentació de projectes multimèdia.

Aquest any arriba al vint-i-cinquè aniversari, i per celebrar-ho com es mereix, presenten un cartell de luxe amb artistes Thom Yorke, Gorillaz, LCD Soundsystem, Miss Kittin, Modeselektor, Cornelius, GoldLink, Rosalia, Yung Lean, A-Trak, Alva Noto, Amp Fiddler x Tony Allen, Niño de Elche & Israel Galván, Fatima Al Qadiri, Laurel Halo, Chino Amobi, Charlotte de Witte i Henry Saiz.


Exposició NI FLYERS NI PÒSTERS. 25 anys d'image Sónar del 24/05 al - 23/06 | Centre d'Art Tecla Sala de L’Hospitalet
Gastronomia: Comptarà per segon any consecutiu amb els menús de tres xefs amb estrella Michelin: Fina Puigdevall, Albert Adrià i Hideki Matsuhisa
Concert clausura Alva Noto & Ryuichi Sakamoto: Teatre Grec. 17/06. 22h

També us pot interessar