Què fer / Agenda / Activitats en família / Nadal al Poble Espanyol

Nadal al Poble EspanyolActivitats en família, Nadal
21/12/2018 - 29/12/2018

Il·lusió, bons desitjos i regals envairan el Poble Espanyol aquest Nadal. El recinte es convertirà en un gran espai temàtic on els més petits podran gaudir de les tradicions catalanes més arrelades com els pessebres vivents o fer cagar el Tió. Carrers ambientats amb decoració i música nadalenca, un mercat on comprar regals i productes de gastronomia, actuacions, tallers infantils i dos arbres ben especials: l'arbre dels desitjos i l'arbre dels xumets.

El moment més esperat, però, serà la visita del Pare Noel o de Ses Majestats els Rei Mags, quan els nens i nenes podran lliurar la seva carta i intentar convèncer aquests entranyables personatges que han estat bons durant l'any perquè els portin allò que han demanat.

Per 30è any consecutiu, el Poble Espanyol serà l’escenari de la festa més emblemàtica de Cap d’Any de Barcelona! Acomiadarem el 2018 i donarem la benvinguda a l’any 2019 amb les campanades en directe, raïm, cotilló, copes, i bona música fins les 6 de la matinada.
Tres espais i el millor ambient per viure una nit de cap d’any memorable a Barcelona: l’Hivernacle de la Plaça Major, la Carpa i la zona VIP. T’ho perdràs?
Ens veiem a la festa de cap d’any del Poble Espanyol per rebre el 2019 com et mereixes!

També us pot interessar