Què fer / Agenda / Activitats en família / Activitats familiars a l'Aquarium

Activitats familiars a l'AquariumActivitats en família
10/11/2018 - 27/01/2019

Tauromaníacs és el nom de la nova temporada familiar a l'Aquàrium. Vine a viure amb nosaltres algunes de les experiències més fantàstiques al fons del mar. Et convidem a participar en tot un ventall d'activitats relacionades amb la nostra gran família de taurons.

Tauromàscares
Vine a L'Aquàrium de Barcelona i decora la teva tauromàscara. Hem preparat un raconet en el que podràs pintar i personalitzar-la com a tu més t'agradi!
Destinataris: públic familiar (recomanada per a totes les edats).
Hora: de 12 a 14h i de 16 a 18h
Ubicació: cafeteria

Tauromaníacs
La seva aparença, el cinema i el desconeixement ha contribuït a la mala fama dels taurons. Des de L'Aquàrium volem ajudar-vos a conèixer-los una mica millor i a deixar de témer a aquests fantàstics depredadors. Us convidem a explorar i descobrir com són en realitat!
Destinataris: públic familiar (recomanada a partir de 3 anys).
Horari: d'11:30 a 13:30h (6 sessions de 20 minuts).
Ubicació: Explora! (2a planta)

Taurons entre bambalines amb el Capità Aquàrium
T'agradaria veure on i com viu la nostra família de taurons? De la mà del capità Aquàrium descobriràs els espais que habitualment no es mostren al públic: la sala de quarantena i la cuina, el laboratori i la part de dalt de l' Oceanari.
Destinataris: públic familiar (recomanada a partir de 6 anys).
Calendari: diumenges.
Horaris: 16h i 17h (sessions de 45 minuts)

Tauropistes a la vista
Al fons del mar hi viuen molts organismes, però els més temuts són, segurament, els taurons. T'atreveixes a baixar a les profunditats i descobrir quines espècies de tauró viuen a L'Aquàrium? Resol aquest joc de pistes mentre passeges pel fons del mar. Pots demanar el teu joc de pistes a l'entrada per fer a L'Aquàrium o bé te'l pots descarregar del nostre web i portar-lo directament!
Destinataris: públic familiar (recomanada a totes les edats).
Calendari: de novembre a febrer.
Horari: tot el dia.
Ubicació: aquaris 1a planta.

Totes les activitats van dirigides a públic familiar i estan incloses al preu de l'entrada.
L'Aquàrium de Barcelona es reserva el dret de modificar o cancel·lar les activitats en cas de que ho consideri necessari.

També us pot interessar