Què fer / Agenda / Música clàssica i òpera / Concerts de guitarra espanyola al Palau

Concerts de guitarra espanyola al PalauMúsica clàssica i òpera
2019

Gaudiu de l'espectacle de la millor guitarra espanyola al Palau de la Música Catalana de Barcelona, una joia del Modernisme. Escolteu la musica i viviu l'art gràcies al cicle Maestros de la Guitarra Española!

El Cicle de Concerts de Guitarra Espanyola us ofereix l'oportunitat de sentir l'embruix de la guitarra espanyola en el marc incomparable del Palau de la Música Catalana, un edifici modernista, concebut per l'arquitecte Domènech i Montaner i que és Patrimoni de la Humanitat. Aquest és el millor marc per escoltar els grans compositors de guitarra espanyola, com Albéniz, Tárrega, Bizet, Falla o Rodrigo.

Els concerts estan dirigits per Manuel González, Xavier Coll, Pedro Javier González, Ekaterina Záytseva, Manuel Barrueco i David Russell, entre altres mestres de la guitarra reconeguts i premiats arreu del món. A més a més, tindreu 2 opcions alternatives: Barcelona 4 Guitars, que us oferiran una interpretació impecable amb petites espurnes de comicitat i simpatia, o Barcelona Guitar Trio & Dance, amb tres grans guitarristes i dos ballarins que converteixen el concert en una experiència inoblidable.

També us pot interessar