Què fer / Agenda / Activitats en família / Fira Medieval al Poble Espanyol

Fira Medieval al Poble EspanyolActivitats en família, Festivals
05/10/2018 - 07/10/2018

El Poble Espanyol torna a viatjar a l'Edat Mitjana per a celebrar la Fira Medieval i omplir el recinte d'escuts heràldics, tendals, armadures, animació i un munt d'activitats per a tota la família.

El divendres 5 d'octubre donarà el tret de sortida a la Fira. Des d'aleshores, ens endinsarem durant tres dies en un autèntic poble medieval, amb un gran mercat i parades d'artesania, embotits, formatges, rebosteria i fins i tot una taverna.

Per als petits hi ha moltes activitats. Les atraccions típiques de l'època medieval com la roda i el carrusel estaran muntades dins el recinte del Poble, els tallers d'escrivania són una bona opció per aprendre –no només l'escriptura d'aquella època–, sinó també la història de Barcelona. Per altra banda, hi haurà l'escola de cavallers de l'època amb activitats com el tir amb arc, les anelles, les curses al galop pujats a sobre un cavall, i altres opcions per practicar l'habilitat i precisió dels més petits.

La oferta gastronòmica típica d'aquella època omplirà els estómacs dels més afamats que gaudiran de tavernes i altres punts de venda. L'espai de té aromatitzat també tindrà el seu espai en haimes àrabs que et transportaran a una altra dimensió. Com a espectacles, la presència d'un faquir que jugarà amb foc, catifes màgiques i altres actuacions, sorprendrà el públic de totes les edats, així com els cavallers que passejaran amb els seus camells pel mercat, i els artistes musicals que utilitzen instruments de l'època, com la gralla i la tarota.

També us pot interessar