Què fer / Agenda / Activitats en família / Viu el Halloween més taurorrífic a l'Aquàrium

Viu el Halloween més taurorrífic a l'Aquàrium Activitats en família
20/10/2018 - 04/11/2018

Viu el Halloween a L'Aquàrium de Barcelona, aquest any a més, organitzem activitats per a que la teva experiència sigui encara més terrorífica!

Els mites del mar
L'ésser humà sempre ha sentit la necessitat de creure en algun ésser sobrenatural per tal de justificar tot allò que li és desconegut. Aquestes inseguretats s'han traduït, al llarg de l'evolució de diverses cultures en creences religioses, mites i supersticions. Així doncs, algunes de les llegendes de la mitologia parlen de les accions divines de déus i semidéus que governen el mar. Us convidem a descobrir-ne algunes d'elles mentre passegeu per les profunditats dels nostres mars i oceans.

Joc de pistes de Halloween
Si vols descobrir els mites que s'amaguen a les profunditats del fons del mar vine a resoldre el joc de pistes que hem preparat a L'aquàrium de Barcelona per a celebrar el Halloween.

Maquillatge mostruós
Si aquest any t'animes a celebrar el Halloweeen amb nosaltres, et pintarem la cara per poder fer-te camí entre la foscor del fons del mar...

Els mites del mar: públic general. Dies: 20, 21, 27 i 28 d'octubre i 1, 3 i 4 de novembre. Horari: 12h i 18h (2 sessions de 45 minuts). Ubicació: exhibició d'aquaris.
Joc de pistes de Halloween: públic general. Dies: del 20 d'octubre al 4 de novembre de 2018. Horari: Tot el dia. Ubicació: exhibició d'aquaris.
Maquillatge monstruós: nens i nenes que visitin L'Aquàrium. Dies: 20, 21, 27 i 28 d'octubre i 1, 3 i 4 de novembre. Horari: d' 11h a 13h i de 16h a 18h. Ubicació: accessos.

També us pot interessar