Què fer / Agenda / Activitats en família / Capvespres a Santa Maria del Mar

Capvespres a Santa Maria del MarActivitats en família, Nits d'estiu
06/2019 - 09/2019

Una visita exclusiva per a grups reduïts permet passejar pràcticament en solitari per l'interior d'una de les esglésies més especials de la ciutat. Les tribunes, la cripta i la capella neoclàssica, espais normalment no visitables, estan inclosos en aquest recorregut en què el silenci, la il·luminació monumental i la immensitat de l'edifici acompanyen una experiència única.

L'accés a les terrasses a través de les torres proporciona una nova perspectiva de l'edifici i permet que el visitant s'aproximi com mai a la rosassa, els finestrals, els contraforts o les gàrgoles. Des dels diferents nivells de cobertes es contemplen els estrets carrerons del Born, els principals edificis de Ciutat Vella i una impressionant panoràmica de 360º sobre Barcelona quan es fa de nit.

Es tracta d'un recorregut, d'una hora i mitja aproximadament, íntim i extens que permet passejar amb calma per tots els racons i, alhora, aprofundir en la història, anècdotes i esdeveniments històrics de l'edifici més emblemàtic del gòtic català fins arribar al seu estat actual.


Maig i juny: dissabtes 21h (1a quinzena català | 2a quinzena castellà)
Juliol, agost i setembre:
- dijous: 21h (anglès) i 21.30h (1a quinzena català i 2a quinzena castellà
- divendres: 21h (castellà) i 21.30h (català)
- dissabtes: 21h (català) i 21.30h (castellà)
Fins el 15 de setembre (prorrogable)
* 23 de juny i 12 de juliol no hi ha activitat.

També us pot interessar