Què fer / Agenda / Esports / FC Barcelona

FC BarcelonaEsports
08/2018 - 06/2019

Sent la màgia d'un futbol de somni, els millors jugadors del món t'ofereixen el millor espectacle futbolístic. Vine a gaudir de totes les competicions que t'ofereix el Barça: des del Trofeu Gamper fins a l'emocionant Champions i la Lliga.

Un lloc on l'espectacle és il·limitat, des de l'agost fins al juny: Lliga, Copa i Champions. Una successió de partits que transcendeixen el simple esport. Experiències úniques i inoblidables compartides amb més de 98.000 persones a l'estadi de futbol més gran d'Europa. Vine a veure els millors jugadors del món, com Messi, Coutinho, Rakitic, Piqué o Luis Suárez, que exhibeixen el millor espectacle futbolístic del panorama internacional. Pura màgia per gaudir en directe.

El Camp Nou és una parada obligatòria en la vostra visita a Barcelona. No és només futbol: és pur espectacle.

I si vols gaudir de partits de bàsquet de primer nivell, vine al Palau Blaugrana, situat just al costat del Camp Nou. El Barça s'enfronta els millors equips nacionals i europeus.


Entrades a la venda a les oficines de Turisme de Plaça Catalunya, Plaça Sant Jaume, Estació de Sants, Oficina Catedral (COAC) i Mirador de Colom.

També us pot interessar