Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Transports / Transports d'oci

Transports d'oci

Transports d'oci

En els llocs més emblemàtics de Barcelona trobareu transports singulars amb un encant especial com el Funicular de Montjuïc, que en dos minuts us porta a la part alta de la muntanya de Montjuïc de Barcelona. O si el que busqueu a Barcelona és una visita turística còmoda, el Barcelona Bus Turístic us ofereix una visió original i molt completa. Diversió assegurada!


Telefèric de Montjuïc Telefèric accessibleEl telefèric és el transport que va des de l'Avinguda Miramar de Barcelona (al costat d l'estació superior del Funicular de Montjuïc) fins el Castell de Montjuïc.
Punt de trobada: Avinguda Miramar, 30. Estació Parc de Montjuïc.
Durada: 10 minuts.

Dades d'accessibilitat

Discapacitat motriu
El Telefèric de Monjuic és totalment accessible per als usuaris de cadira de rodes. Tant les manuals com les de motor entren perfectament a les cabines del Telefèric. A més a més el personal està instruït per facilitar l'accés.

Aquest mitjà de transport disposa de la certificació 170001 en accessibilitat.

Data de l'última actualització: 11/09/2019

Tornar a l'índex de la pàgina
Transbordador Aeri del Port Transbordador Aeri del PortEl Transbordador Aeri del Port uneix la muntanya de Montjuïc amb el barri de la Barceloneta.
Punt de trobada: Torre de Sant Sebastià.
Durada: 10 minuts.
Més informació: Transbordador Aeri del Port
Barcelona Night Tour Itinerari nocturn a bord d'un còmode bus turístic per descobrir els llocs més emblemàtics de Barcelona il·luminats.
Punt de trobada: 08002, Plaça Catalunya, Parada Barcelona Bus Turístic ruta vermella.
Durada: 2 hores aprox.
Las Golondrinas Las GolondrinasPugeu a bord d'aquesta emblemàtica embarcació i descobriu el port de Barcelona, un univers ple de sorpreses.
Punt de trobada: Portal de la Pau, s/n. Moll de Drassanes (davant del Monument a Colom).
Durada: 60 minuts.

Dades d'accessibilitat


Les embarcacions tradicionals, per la seva antiguitat, no són accessibles.
Discapacitat motriu amb ajuda
Només els models de vaixell moderns, els catamarans Trimar i Omnibus, estan parcialment adaptats per a persones usuàries de cadira de rodes, mitjançant una rampa de pendent pronunciat que requereix l’ajuda del personal del vaixell en el moment d’embarcar i desembarcar. Disposen de cabina de lavabo correctament adaptada i també d’espais reservats per a ocupants amb cadira de rodes a l’interior, al costat del bar.

Data de l'última actualització: 29/08/2019

Tornar a l'índex de la pàgina
Las Golondrinas - Barcelona Mar Las Golondrinas - Barcelona MarRecorreu el litoral i les platges de Barcelona a bord d'aquest catamarà. Un relaxant passeig per veure la ciutat des d'un altre punt de vista.
Punt de trobada: Portal de la Pau, s/n. Moll de Drassanes (davant del Monument a Colom).
Durada: 1 hora i 30 minuts.

Enllaços d'interès

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments