Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Edificis singulars


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Edificis singulars

Basílica de Santa Maria del Pi

Basílica de Santa Maria del Pi

Des de molts punts del Barri Gòtic de Barcelona es pot sentir el repicar de l"Antònia, la campana més gran de les sis que coronen el campanar octogonal de l"església Santa Maria del Pi. Ens apropem per descobrir, entre les pintoresques places del Pi i Sant Josep Oriol, l"església de Santa Maria.
MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Temple d'August

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Temple d'August

De sobte la visita al Barri Gòtic de Barcelona ens sorprèn ensenyant-nos un secret amagat en una casa del carrer Paradís. Dins d"un petit pati medieval, les quatre columnes del temple d"August respiren tranquil·les malgrat el pas dels segles. Tenen més de dos mil anys d"història, com la mateixa Barcelona.
Muralla i aqüeductes romans (Casa de l'Ardiaca)

Muralla i aqüeductes romans (Casa de l'Ardiaca)

La muralla romana adossada a la Plaça Nova de Barcelona ens guarda un secret. Just a l"altre cantó de la primitiva paret romana, hi ha l"entrada a la Casa de l"Ardiaca, on s"hi poden veure restes arqueològiques. Entrant al pati de la Casa de l"Ardiaca descobrirem una construcció on es barregen totes les èpoques i estils.
Basílica de Santa Maria del Mar

Basílica de Santa Maria del Mar

La Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona, coneguda com la "catedral de la Ribera", és un dels exemples més perfectes de l"arquitectura d"estil gòtic, per l"harmonia de les seves proporcions i la serenitat que ofereix el conjunt.
Parlament de Catalunya

Parlament de Catalunya

La seu actual del Parlament de Catalunya, situat a Barcelona, és un edifici amb una arquitectura imponent i amb una història convulsa que es remunta al segle XVIII, quan va ser construït com a arsenal militar de la repressiva Ciutadella. Les funcions parlamentàries les va adquirir amb l"adveniment de la democràcia i la recuperació de les llibertats.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments