Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Parc de la Creueta del Coll

Parc de la Creueta del Coll

Famós per la seva gran piscina pública, el parc de la Creueta del Coll de Barcelona comparteix nom amb el barria on s"ubica. Una zona verda al districte de Gràcia amb un singular espai pel bany, que a més, amaga algunes sopreses artístiques.
Parc del Laberint

Parc del Laberint

La joia verda del districte d"Horta i Guinardó és sense dubte aquest parc, dissenyat el 1792 per l"enginyer italià Domenico Bagutti, sota l"iniciativa del propietari de la finca, Joan Desvalls, marquès de Llupià i d"Alfarràs.
Velòdrom i Parc de Joan Brossa

Velòdrom i Parc de Joan Brossa

Construït l"any 1984 per donar cabuda al campionat del món de ciclisme de pista, aquest velòdrom va rebre, el mateix any, el premi FAD d"arquitectura. La capacitat del Velòdrom és de 3.800 espectadors i fou la seu olímpica, el 1992, de les competicions de ciclisme de pista.
Parc Central de Nou Barris

Parc Central de Nou Barris

Amb un total de 17 hectàrees d"extensió, aquest parc atorga a Nou Barris un agradable aspecte de modernitat que casa perfectament amb la zona residencial on es troba. Adaptat al terreny, el seu perfil ondulant és ple de petites sorpreses.
Parc Diagonal Mar

Parc Diagonal Mar

Diagonal Mar és de visita obligada. Perquè parla de la nova Barcelona i perquè, anar-hi, és una experiència poc comparable amb la visita d"altres parcs urbans. En aquesta ambiciosa obra contemporània entenem que la nova Barcelona vol ser una ciutat capdavantera en originalitat i arquitectura sostenible.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments