Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

Desconsol, Josep Llimona

Desconsol, Josep Llimona

Una noia agenollada, mig caiguda, amb les mans agafades delicadament i el rostre cobert per la cabellera, sura enmig de l"estany de la plaça d"Armes, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Sembla que res ni ningú la pugui consolar. El Desconsol pren aquí forma d"escultura femenina.
MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Temple d'August

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - Temple d'August

De sobte la visita al Barri Gòtic de Barcelona ens sorprèn ensenyant-nos un secret amagat en una casa del carrer Paradís. Dins d"un petit pati medieval, les quatre columnes del temple d"August respiren tranquil·les malgrat el pas dels segles. Tenen més de dos mil anys d"història, com la mateixa Barcelona.
Muralla i aqüeductes romans (Casa de l'Ardiaca)

Muralla i aqüeductes romans (Casa de l'Ardiaca)

La muralla romana adossada a la Plaça Nova de Barcelona ens guarda un secret. Just a l"altre cantó de la primitiva paret romana, hi ha l"entrada a la Casa de l"Ardiaca, on s"hi poden veure restes arqueològiques. Entrant al pati de la Casa de l"Ardiaca descobrirem una construcció on es barregen totes les èpoques i estils.
Pla de l'Os

Pla de l'Os

Milers de persones trepitgen diàriament el mosaic que Joan Miró va fer al cor de la Rambla de Barcelona. Per alguns passa desapercebut, d"altres s"hi paren a contemplar els colors característics de l"artista barceloní. Però pocs saben que aquest havia estat un espai de la Rambla emblemàtic, just davant de la famosa porta de la Boqueria.
Arc de Triomf

Arc de Triomf

L"any 1888 Barcelona organitzava l"Exposició Universal. Com a porta d"entrada a la fira, situada al Parc de la Ciutadella, s"aixecava l"Arc de Triomf. Un monument de forma i proporcions clàssiques però d"acabats escultòrics i decoratius, trencadors i plens de simbolisme, que constitueix una de les icones de la ciutat.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments