Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Edificis singulars


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Edificis singulars

Casa Martí -

Casa Martí - "Els 4 gats"

Encaixonat en un carreró de Barcelona, el cafè-restaurant "Els quatre gats" ocupa els baixos de la Casa Martí. L"edifici, des d"un exterior amb aire medieval, ens convida a entrar a un interior acollidor que va ser el centre de les trobades dels intel·lectuals de la Barcelona modernista a finals del segle XIX.
Antic Hospital de la Santa Creu

Antic Hospital de la Santa Creu

Deixem-nos captivar per les dependències del que fou el gran hospital de Barcelona fins ben entrat el segle XX. Un cop d"ull als patis i naus de l"antic recinte, avui seu de la Biblioteca de Catalunya, centres d"ensenyament i altres institucions culturals, ens transportarà a l"atmosfera d"altres temps.
La Virreina. Centre de la Imatge

La Virreina. Centre de la Imatge

Un edifici barroc us rep a la Rambla de Barcelona, passat el carrer del Carme, i us despertarà la curiositat, ja que la seva façana, molt decorada, i els patis interiors i escalinates, deixen entreveure riquesa i poder. Endinseu-vos al Palau de la Virreina i potser us sorprendrà alguna mostra artística de les que s"hi organitzen.
Palau Güell

Palau Güell

El Palau Güell, obra de joventut d"Antoni Gaudí, uneix una sumptuositat de regust medieval amb l"extravagància única de l"arquitecte. L"edifici es va acabar de construir el 1890, i fou la residència privada del mecenes de Gaudí, el Comte Güell. El Palau Güell ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Casa Batlló

Casa Batlló

El color i la fantasia de la Casa Batlló captiva els vianants del Passeig de Gràcia. En ple cor d"aquest elegant carrer i en contínua disputa amb les veïnes cases Amatller i Lleó Morera, aquesta obra de manifesta l"esplendor d"un arquitecte que va treballar aquí amb total llibertat creativa, Antoni Gaudí.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments