Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Edificis singulars


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Edificis singulars

Casa Bruno Cuadros

Casa Bruno Cuadros

La Rambla és una caixa de sorpreses sense fi. Una caixa que s"obre i deixa entreveure joies com aquesta al·legoria de l"orientalisme, la Casa Bruno Cuadros, que fou en el seu dia, una botiga de paraigües de Barcelona. L"estil que l"acompanya, pròxim al modernisme amb el colorisme i la delicadesa de les seves decoracions, l"han fet aparèixer en molts àlbums fotogràfics dels visitants de Barcelona.
Estació de França

Estació de França

El bon gust i la monumentalitat s"exhibeixen en la gran estació de Barcelona, l"Estació de França, gran quan a dimensions i bellesa tot i que hi circulen pocs trens. En apropar-nos al vestíbul i als vials descobrirem un edifici que, per la seva elegància, se l"ha comparat sovint amb l"estació parisina d"Orsay.
Sant Pere de les Puelles

Sant Pere de les Puelles

El romànic ens sorprèn de sobte en alguna plaça de la Ciutat Vella de Barcelona. Al cor del barri de Sant Pere hi rau, com si el temps s"hagués aturat, l"església de l"antic convent de Sant Pere de les Puelles. Una llarga història marcada per les reformes, que no camufla l"encant del recinte original.
Església Sant Felip Neri

Església Sant Felip Neri

Discreta, l"església de Sant Felip Neri s"aixeca en un racó amagat del Barri Gòtic, una placeta de caire romàntic que porta el mateix nom. A la façana, d"estil barroc però auster, hi descobrim impactes de metralla. Les obres de restauració i neteja han volgut conservar el testimoni dolorós de la Guerra Civil.
Església dels Sants Just i Pastor

Església dels Sants Just i Pastor

Diu la tradició que aquesta seria l"església més antiga de Barcelona. Cert o no, el que queda clar és que l"edifici del segle XIV s"aixeca en un dels indrets amb més encant i més desconeguts del Barri Gòtic. Un exemple més de l"esplendor de la ciutat a l"època medieval.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments