Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Parc de l'Espanya Industrial

Parc de l'Espanya Industrial

Al Parc de l"Espanya Industrial hi podrem trobar, entre d"altres, l"escultura gegant d"un drac (alhora tobogan per als més menuts), zones de gespa i arbres mediterranis, i camps d"esports. Es tracta del lloc ideal per a un pícnic en família tranquil i lluny del brogit urbà.
Parc de Cervantes

Parc de Cervantes

Roses vermelles, grogues o blaves, rosers enfiladissos o en miniatura. Un total de 245 varietats d"aquesta flor s"exposen al Parc de Cervantes al barri de Pedralbes. Podrem gaudir de l"acolorit espectacle gairebé tot l"any, així com de les extensions del parc que ens dóna la benvinguda quan entrem per la Diagonal a Barcelona.

Parc de Collserola

Darrera del conegut perfil del Tibidabo hi ha tot un univers natural de boscos i camps de conreu, un Parc protegit on la variada vegetació i la fauna mediterrània ens faran sentir en plena natura a només quinze minuts de la gran ciutat. És el gran pulmó de Barcelona.
Parc de l'Oreneta

Parc de l'Oreneta

el Parc de l"Oreneta és un bosc urbà que perllonga Collserola dins de Barcelona, un espai a l"aire lliure on perdre"s-hi i contemplar vegetació mediterrània de tota mena. Per als més petits, un món d"emocions.
Park Güell

Park Güell

Si hi ha una obra de Gaudí on la natura i l"arquitectura arriben a una identificació plena i sorprenent, aquesta obra és sense cap mena de dubte el Park Güell de Barcelona. El que inicialment es projectà com una ciutat-jardí a l"estil anglès –d"aquí el nom de Park- va esdevenir finalment el parc públic més singular de Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments