Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Barris, carrers i places


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Barris, carrers i places

El Paral·lel

El Paral·lel

Les aspes emblemàtiques que llueixen a la façana de El Molino tornen a girar amb aires de modernitat. Una programació de qualitat que abraça diversos gèneres musicals, s"afegeix a l"oferta cultural i de lleure que avui podem trobar en els altres teatres de la zona, com ara l"Apolo, el Victòria, el Condal i BARTS. L"ambient nocturn i els espectacles que es concentren en aquest tram de l"avinguda Paral·lel, ens permeten qualificar-lo com "el Broadway barceloní".
Plaça Espanya

Plaça Espanya

Punt d"encreuament d"algunes de les vies principals de Barcelona, la plaça Espanya és molt més que un distribuidor del trànsit de la ciutat. La més monumental de les places barcelonines constitueix la porta d"entrada al recinte firal i a la muntanya de Montjuïc.
Nucli antic del barri de Sants i Hostafrancs

Nucli antic del barri de Sants i Hostafrancs

Un antic camí rural que reseguia el camí ral de Barcelona, amb camps de blat, vinya i hortalisses als voltants, va donar origen al barri de Sants. El temps i els canvis han fet que aquell antic camí brilli ara en forma d"una via comercial de primer ordre: el carrer de Sants.

Nucli antic del barri de Sarrià

El nucli del barri de Sarrià, constituït per petites places i l"eix vertebrador del carrer Major, és un mirall perfecte de la història de Sarrià, on gairebé cada establiment, casa o edifici ens parla dels inicis de la que fou una de les viles més pròsperes del pla de Barcelona.
Places de Gràcia

Places de Gràcia

Amb la urbanització de l"antiga vila de Gràcia naixien les places. Places que congreguen la vida lúdica i social de graciencs i visitants a Barcelona. Més d"una quinzena d"espais de sol i ombra, de trobada i intercanvi, en definitiva, espais de color que apareixen, quasi per sorpresa, entre els carrerons del barri.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments