Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Barris, carrers i places


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Barris, carrers i places

La Rambla

La Rambla

Poc a poc, els locals d"oci i cultura van trobar el seu lloc a La Rambla. Els convents desapareixien i s"hi instal·laven floristes i quioscos. Ara ens reben al nostre pas edificis tan destacats com el Gran Teatre del Liceu, (la ópera barcelonesa), el Palau de la Virreina o el gran mercat de la Boquería. El torrent humà, amb els seus artistes ambulants, turistes i els barcelonins que encara hi passegen, constitueix un viatge pel microcosmos d"aquesta Barcelona contemporània.
Plaça Sant Jaume

Plaça Sant Jaume

Centre polític des dels inicis de la història de la ciutat, la plaça Sant Jaume és també un pulmó obert al cor del Barri Gòtic. Aquí s"hi aixequen els edificis més importants per la vida barcelonina i catalana: la Casa de la Ciutat o Ajuntament, i el Palau de la Generalitat.
Plaça Sant Felip Neri

Plaça Sant Felip Neri

Romàntica i amb un toc decadent, la plaça Sant Felip Neri és un racó imprescindible en el passeig pel Barri Gòtic. Presidida per l"església barroca que la bateja, la plaça disposa d"alguns elements històrics que la fan especialment atractiva, sobretot quan s"hi percep el silenci.
Passeig del Born

Passeig del Born

Flanquejat per l"antic mercat del Born i per l"església de Santa Maria del Mar, el passeig del Born encara manté el caliu medieval que es respira entre les terrasses dels bars de moda. Un carrer encantador que ha sabut adaptar-se a les exigències dels nous temps sense donar l"esquena al seu passat.
Plaça del Rei

Plaça del Rei

El conjunt monumental de la Plaça del Rei de Barcelona és, probablement, el racó gòtic que millor exemplifica el passat medieval de la ciutat. El Palau Reial Major i les dependències que l"envoltaven tanca una placeta harmònica i tranquil·la on sembla que encara es respiri el passat gloriós de Barcelona a l"Edat Mitjana.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments