Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Mercats


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Mercats

Mercat de la Boqueria

Mercat de la Boqueria

La història de La Rambla és la història del mercat de la Boqueria. L"evolució d"un passat de venedors ambulants a un present modern i encisador, ple de color i vida. El mercat és la metàfora de la vida de Barcelona, un riu humà que fa els plaers d"aquells a qui els agrada contemplar.
Mercat de Santa Caterina

Mercat de Santa Caterina

Catedral de Barcelona destaca una teulada ondulant i colorista. Atrets com l"insecte per una flor vistosa, ens acostem per descobrir-hi que sota aquest sostre, s"hi amaga un mercat d"alimentació: el mercat de Santa Caterina. L"originalitat de l"edifici, així com el tresor de parades que allotja, no defraudaran aquells qui passegin pel barri de Santa Caterina.
Mercat dels Encants

Mercat dels Encants

Els voltants de la plaça de les Glòries dibuixen una zona sorprenent i amb molts atractius. A la presència imponent de la Torre Glòries, i d"equipaments culturals de primer ordre com el TNC, l"Auditori i el Museu DHUB, se suma el nou mercat "Encants Barcelona", un microcosmos que val la pena descobrir.
Mercat de Sant Antoni

Mercat de Sant Antoni

Entre setmana les parades de tota mena, de roba, sabates, estris per la llar, etc… i a dins, les de verdura, fruita, peix o carn. El diumenge, els llibres de segona mà o els segells per als col·leccionistes embadaleixen els visitants d"un mercat històric que conserva la vida i l"encant dels seus orígens.
Mercat d'Hostafrancs

Mercat d'Hostafrancs

Enmig del brunzit d"aquest carrer comercial del barri de Sants el mercat es va construir en plena època d"explosió demogràfica de la ciutat, per tal d"abastir una zona que creixia al voltant de les fàbriques. Conserva encara un regust tradicional que podem percebre anant a comprar o passejant entre les parades.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments