Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Parc de Montjuïc

Parc de Montjuïc

A Montjuïc hi podrem visitar museus com la Fundació Miró, el Museu d"Arqueologia, l"Museu Etnològic i de Cultures del Món i el Museu Nacional d"Art de Catalunya-MNAC. Aquest, allotjat al Palau Nacional, marc central de l"Exposició del "29, ens convida a descobrir mil anys d"art català. El Pavelló Mies van der Rohe, que va acollir la representació alemanya en aquell esdeveniment, és un exemple esplèndid d"arquitectura de la Bauhaus. L"antiga fàbrica tèxtil Casaramona, obra modernista de Puig i Cadafalch, acull ara les exposicions del CaixaForum. La Font Màgica o el Poble Espanyol, on hi ha la "ciutat dels artesans", són altres llocs d"interès que no ens podem perdre.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments