Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / L'Aquàrium de Barcelona


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

L'Aquàrium Barcelona

LAquàrium de Barcelona

L'Aquàrium de Barcelona, al Port Vell, està considerat un dels majors aquaris d'Europa i el més important en temàtica mediterrània. Aquest centre marí lúdic i educatiu acosta els visitants a la vida de les profunditats marines gràcies als seus 5 milions de litres d'aigua, on hi viuen 11.000 animals marins de 450 espècies diferents.

La visita a l'Aquàrium de Barcelona ens descobreix tots els secrets del mar. El plat fort és l'immens oceanari, on habiten espècies com els taurons, els peixos lluna o les rajades. Podrem endinsar-nos-hi a través del túnel subaquàtic de 80 metres, amb la viva sensació d'estar caminant pel fons del mar. L'exposició "Planeta Aqua", d'altra banda, permet descobrir les criatures que s'han adaptat a les més diverses condicions del medi aquàtic: el fred glacial, la foscor dels abismes, les càlides aigües tropicals? L'exposició reflecteix la importància de la vida aquàtica en la història del nostre planeta. Podrem trobar-hi des de caimans a piranyes, des de fòssils vivents a pingüins. També hi trobem dues recreacions de zones protegides de les nostres costes, el Delta de l'Ebre i les illes Medes.

Pensat per als nens i nenes, "Explora!" conté més de 50 activitats interactives per tocar, mirar, escoltar, investigar i descobrir el món marí. La visita a l'Aquàrium de Barcelona es completa amb els grans aquaris mediterranis i tropicals, i amb "Miniaquària", un espai pensat per descobrir detalls curiosos de la flora i la fauna marines.

L'Aquàrium de Barcelona, al Port Vell, també ofereix el programa "Immersió amb taurons" (per a submarinistes) i "Dormir amb taurons", amb què els nens i nenes de 8 a 12 anys poden passar la nit a l'Aquàrium seguint un programa educatiu d'activitat.

Dades generals


Adreça: Moll d'Espanya del Port Vell, s/n (08039). Barcelona
Telèfon: 932 217 474
Web: www.aquariumbcn.com
E-mail: info@aquariumbcn.com
Horari: Dilluns a divendres, de 10 a 19h. Dissabte, diumenge i festius, de 10 a 20h.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


L'Aquarium de Barcelona no presenta barreres arquitectòniques i ofereix visites adaptades per a grups de persones amb necessitats especials.
Discapacitat motriu
L'Aquarium de Barcelona està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i ofereix facilitats d'accés des del carrer i als seus espais interiors. Consta de diverses plantes que es comuniquen mitjançant ascensors amplis i rampes.

L'edifici compta amb lavabos adaptats.

Servei de préstec de cadires de rodes per als visitants.

Places d'aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Data de l'última actualització: 26/07/2012

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments