Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Playa Sant Sebastià


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Platja de Sant Sebastià

Playa Sant Sebastià

És la platja situada més a ponent de Barcelona i, juntament amb la de la Barceloneta, és una de les més antigues i de major tradició de la ciutat. Aquí s'hi van instal·lar els primers establiments de bany, que aleshores, a principis del segle XX, era una activitat lúdica reservada a les classes benestants de la ciutat! La recent construcció d'un hotel ha permès crear una petita cala molt tranquil·la on trobareu diversos restaurants.

Serveis
Salvament i primers auxilis, Guardia Urbana, punt d'informació platja, dutxes adaptades, lavabos públics adaptats, gandules, para-sols, quioscs de begudes i gelats, aparcament de bicicletes, restaurants i Wi-fi.

Esports, nàutica i altres activitats
Club Natació Atlètic-Barceloneta: piscines cobertes i descobertes, solàrium, accés directe a la platja, zona d'aigües i de relaxació, vestuaris, taquilles, massatges terapèutics i de relaxació. Espais esportius: frontó, ping-pong, ta-ka-tà, volei-platja...
Club Natació Barcelona: piscines cobertes i descobertes, solàrium, accés directe a la platja, vestuaris i taquilles. Espais esportius: sala de fitness, frontó, ping-pong, ta-ka-tà...

Les platges de Barcelona són actualment Espai sense fum. Està prohibit fumar a la platja.

Dades generals


Adreça: Passeig Marítim de la Barceloneta, 2 (08003). Barcelona
Telèfon: 932 210 348
Web: www.bcn.cat/platges
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Totes les platges de la ciutat, que sumen una extensió de més de 4,5 quilòmetres entre la de Sant Sebastià i la de Llevant, són espais lliures de barreres arquitectòniques.

A més a més, les platges de la Barceloneta i Nova Icària, i també la zona de banys del Fòrum, ofereixen un servei personalitzat de suport al bany per a persones amb mobilitat reduïda que no poden accedir a l'aigua de manera autònoma.
Discapacitat motriu
A la platja de Sant Sebastià hi ha les facilitats següents:

Places d'aparcament reservades per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda.
Passera doble de fusta fins l'aigua.
Plataformes laterals per deixar les cadires de rodes.
Espai d'ús preferent.
Caseta vestidor i lavabo adaptat.
Lloguer de para-sols i gandules.
Dutxa amb cadira adossada.

Data de l'última actualització: 22/10/2019

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments