Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Casa Sayrach


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Casa Sayrach

Casa Sayrach

Imponent, en plena avinguda Diagonal, s'aixeca un dels darrers edificis del modernisme a Barcelona, herència de tot allò que els mestres de l'estil havien fet fins aleshores a Barcelona. Gràcil i elegant, la seva bellesa rau en la contenció de les formes corbes que caracteritza la façana.

A la cantonada entre el carrer Enric Granados i l'avinguda Diagonal veia la vida un edifici modernista tardà, construït l'any 1918, quan gairebé cap arquitecte treballava ja en aquest estil. L'obra la va signar Gabriel Borrell, però és de l'arquitecte i escriptor Manuel Sayrach, fill del promotor del projecte. Sayrach fill no tenia la carrera acabada quan hauria concebut aquest interessant edifici que denota una clara influència de Gaudí en l'ús de les línies corbes.

Les dues façanes principals de la casa es troben a la cantonada en forma d'eix semi cilíndric al capdamunt del qual despunta una esvelta torre. Un altre element destacat és la tribuna i balcó corregut entre columnes del primer pis, que dibuixa una galeria de grans finestrals. Per dins, l'edifici presenta un vestíbul i escala profusament decorats.

Dades generals


Adreça: Avinguda Diagonal, 423-425 (08036). Barcelona
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Discapacitat motriu
Només pot veure's des de l'exterior atès que es tracta d'un immoble privat i no s'hi fan visites.

Transport públic accessible proper a l'edifici.

El carrer d'accés (l'Avinguda Diagonal) té les voreres amples.


Data de l'última actualització: 18/07/2023

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments