Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Port Olímpic


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Port Olímpic

Port Olímpic Situat davant per davant de la Vila Olímpica, i construït l'any 1990 en paral·lel a la reforma d'aquesta zona de Barcelona, el port va ser projectat pels arquitectes Oriol Bohigas, Josep Martorell, David Mackay i Albert Puigdomènech. Calia dotar a la ciutat d'un port esportiu que hi estigués a l'alçada, i que va ser la seu de les competicions de vela dels Jocs Olímpics de 1992. Equipat amb 756 amarradors per a embarcacions, l'accés d'entrada al port és ben visible des de qualsevol punt de Barcelona.

Els dos gratacels que s'aixequen a banda i banda són la torre Mapfre i l'Hotel Arts, al peu del qual hi trobem una espectacular escultura daurada amb forma de peix, obra de Frank Gehry, i molt a prop el Gran Casino de Barcelona. També els amants dels esports nàutics tenen aquí la possibilitat de practicar la vela o altres modalitats. I a l'estiu, a banda i banda, podrem gaudir d'un bany de sol o d'una capbussada refrescant en una de les platges que envolten aquest port: la del Somorrostro i la de Nova Icària.

Dades generals


Adreça: Passeig Marítim del Port Olímpic (08005). Barcelona
Telèfon: 932 259 220
Web: www.portolimpic.es
E-mail: portolimpic@pobasa.es
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Discapacitat motriu
Aquesta zona és totalment accessible i s'hi pot arribar amb transport públic adaptat.

Data de l'última actualització: 28/11/2019

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments