Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Museu Frederic Marès


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu Frederic Marès

Museu Frederic Marès

Situat en ple Barri Gòtic, el museu Frederic Marès està instal·lat en una part dels espais que ocupava l'antic Palau Reial Major dels comtes de Barcelona. Acull una àmplia i valuosa col·lecció d'obres i objectes artístics que Frederic Marès va reunir al llarg de la seva vida.

El Museu Frederic Marès es divideix en dues grans seccions: la Col·lecció d'escultura i el Gabinet del col·leccionista.

La Col·lecció d'escultura recull peces artístiques de l'Estat espanyol des de l'època pre-romana fins al segle XIX, entre les quals destaquen les de l'edat mitjana i les talles policromades religioses: capitells i relleus romànics, en especial els elaborats per l'anomenat Mestre de Cabestany, o retaules gòtics i autèntics sarcòfags per a enterrar-hi cavallers. També hi és ben representada l'escultura del Renaixement i del Barroc castellà. Hi ha exemples de la major part de les escoles escultòriques espanyoles, des de l'època medieval fins a èpoques més modernes.

El "Gabinet del col·leccionista" comprèn un conjunt de treballs artesanals, testimoni de la vida quotidiana dels nostres avantpassats, que van del segle XV al XIX.

La "Sala femenina" és una de les més emblemàtiques del museu Frederic Marès i un bon testimoni del món femení de l'època romàntica; aplega col·leccions de ventalls, pintes, joies, indumentària i altres complements de moda.

La "Sala de les diversions", amb teatres de paper, autòmats, joguines, etc., encara manté l'encant i tot el poder d'evocació de les antigues formes de diversió.

La "Sala del fumador" mostra una gran varietat de pipes, element que assolí alts nivells de sofisticació tant per la qualitat dels materials com per les formes pintoresques.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Plaça de Sant Iu, 5-6 (08002). Barcelona
Telèfon: 932 563 500
Web: www.museumares.bcn.cat
Horari: Dimarts a dissabte, de 10 a 19h. Diumenge i festius, de 11 a 20h. | Tancat: 1 gener, 1 maig, 24 juny i 25 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Aquest museu és parcialment accesible per a visitants usuaris de cadira de rodes.
Discapacitat motriu: accessible amb ajuda
Per a accedir al pati on hi ha l'entrada al museu, hi ha una plataforma salvaescales. Disposa d'un timbre per trucar al personal del museu que la posarà en funcionament.

Ascensor des de la planta 0 a la 2.

La sala 12 d'Escultura (planta -1) i la sala 17 del Gabinet del col·leccionista (planta 3) no són accessibles a persones usuàries de cadires de rodes.

Hi ha lavabos adaptats a les plantes 0 i 1.

El Museu disposa de cadires de rodes per a les persones que ho necessitin.

Data de l'última actualització: 10/12/2019

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments