Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / CaixaForum


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

CaixaForum

CaixaForum

CaixaForum, el Museu i Centre Cultural de l'Obra Social "la Caixa", es troba ubicat en un dels espais més emblemàtics de Barcelona, l'antiga Fàbrica Casaramona, una joia industrial modernista, obra de Josep Puig i Cadafalch.

CaixaForum està situat a l'antiga fàbrica tèxtil Casaramona, obra de Josep Puig i Cadafalch, i ofereix una programació diversa per a tot tipus de públic: exposicions d'art antic, modern i contemporani, que fan d'aquest espai un dels centres més dinàmics, actius i vius de Barcelona. Exposicions dedicades a artistes internacionals, juntament amb concerts, projeccions de cinema, debats i conferències, espectacles d'arts escèniques, cicles de literatura i pensament, art multimèdia i programes familiars, converteixen l'antiga fàbrica en un centre de referència. Consulteu la programació d'exposicions.

CaixaForum posa la tecnologia al servei de la creativitat a Symphony, una experiència immersiva audiovisual que ofereix un viatge a través de les emocions i la música. Es tracta d'una experiència en realitat virtual que combina l'última tecnologia amb la sensibilitat i creativitat visual i musical. Amb composicions de Beethoven, Mahler i Bernstein interpretades per la Mahler Chamber Orchestra sota la direcció de Gustavo Dudamel, l'espectador pot viure i entendre la música clàssica com un músic més dins d'una orquestra.

A més, sota el rètol "Modernisme-modernitat. Visites a l'antiga fàbrica modernista", CaixaForum dedica un espai a conèixer els detalls que s'amaguen darrere de les parets de l'antiga fàbrica tèxtil. L'exposició ens acosta a la història de l'edifici i a la figura de Josep Puig i Cadafalch, un dels arquitectes modernistes més destacats del modernisme, juntament amb Lluís Domènech i Muntaner i Antoni Gaudí.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 (08038). Barcelona
Telèfon: 934 768 600
Web: www.laCaixa.es/ObraSocial
Horari: Diari, de 10 a 20h. | 5 gener, 24 i 31 desembre: de 10 a 18h. | Tancat: 1 i 6 gener i 25 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


CaixaFòrum no presenta barreres arquitectòniques i ofereix visites comentades a les exposicions i a l’edifici adaptades per a grups de persones amb necessitats especials.

Per a informació i inscripcions: Telèfon: 934 768 630
seducatiu.caixaforum@fundaciolacaixa.es

CaixaFòrum és un dels equipaments culturals que participa en el programa socioeducatiu Apropa Cultura

Discapacitat visual
Les visites comentades a les exposicions i a l’edifici per a persones cegues o amb dificultats visuals, es fan per a grups de mínim 10 persones. Cal inscripció prèvia. Hi ha elements tàctils en les visites comentades a l'edifici.

L’exposició permanent disposa d’audioguies en diversos idiomes. Algunes exposicions temporals també compten amb audioguies.

Ascensors amb botoneres en alt relleu i Braille
Gos pigall Elements tàctils Braille
Discapacitat auditiva
Caixa Fòrum de Barcelona ofereix visites comentades a les exposicions i a l’edifici per a grups de persones sordes o amb dificultats auditives, tant en llengua de signes com visites adaptades a la comunicació oral.

L’auditori, l’aula 1 i l’aula 2 disposen de bucle magnètic.
Bucle magnètic Llengua de signes
Discapacitat motriu
Aparcament:
Just davant de CaixaFòrum, hi ha dues places d’aparcament a la via pública reservades per a persones amb discapacitat. A més, a l’avinguda Maria Cristina hi ha un aparcament subterrani amb ascensor on hi ha també dues places reservades i correctament senyalitzades.

Mobilitat a l'interior:
L’edifici del CaixaFòrum està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i ofereix facilitats d’accés a tots els espais. Les diferents plantes es comuniquen mitjançant ascensors d’àmplies dimensions.
L’auditori disposa d’espais reservats a última fila per a persones usuàries de cadira de rodes.
Servei de préstec de cadires de rodes.

Lavabos:
Hi ha lavabos adaptats a la Planta 0 i a la cafeteria.
Discapacitat cognitiva
Adaptació de tallers educatius i de visites comentades a les exposicions i a l'edifici per a persones amb discapacitat mental, intel·lectual o psíquica. Cal inscripció prèvia.

Data de l'última actualització: 26/06/2014

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments