Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Hash Marihuana


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Hash Marihuana & Hemp Museum

Hash Marihuana & Hemp Museum

Un viatge a través del temps per descobrir passat, present i futur de la planta del cànnabis i el seu potencial inigualable com una font versàtil per a finalitats industrials, nutricionals, medicinals, sacramentals i recreatives.

A través de milers d'anys, la història del cànnabis ha transcorregut paral·lela a la història de la civilització humana fins a esdevenir part de la vida quotidiana. És per això que el Hash Marihuana Cañamo & Hemp Museum Barcelona us proposa un interessant viatge de descobriment d'aquesta espècie vegetal que, per si sola, ha esdevingut essencial per al desenvolupament de l'agricultura, la confecció tèxtil, els medicaments i els viatges marítims.

El museu mostra al visitant eines i utensilis poc comuns que es feien servir antigament per transformar el cànem en corda, paper o teixit, així com una sèrie de pintures i gravats que representen l'ús del cànnabis al llarg del temps.

Complementen l'exposició pintures de destacats artistes del s. XVII i una secció medicinal on s'hi exposa una de les col·leccions més grans del món d'ampolles de cànnabis medicinal, que prova l'ús generalitzat d'aquesta planta per a usos mèdics ja des del segle XIX.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer Ample, 35 (08002). Barcelona
Telèfon: 933 197 539
Web: www.hashmuseum.com
Horari: De dijous a diumenge, d'11 a 20h.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


HO SENTIM, DADES ENCARA NO DISPONIBLES.

Data de l'última actualització: 05/03/2015

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments