Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Espais Volart. Fundació Vila Casas.


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Espais Volart. Fundació Vila Casas.

Espais Volart. Fundació Vila Casas.

L'Espai Volart i l'Espai Volart 2 són dues sales d'arquitectura industrial modernista que, emplaçades al centre de Barcelona, acullen exposicions monogràfiques d'autors de la col·lecció Vila Casas.

L'Espai Volart és un espai que s'adreça a la projecció d'autors de la col·lecció.

Inaugurat l'any 2002 ocupa els magatzems de la finca modernista Casa Antonia Puget situada al carrer Ausiàs Marc. L'edifici va ser construït el 1904 pels arquitectes Roc Cot i Cot i Ramon Viñolas. A finals del s. XIX, la superfície de l'actual Espai Volart, s'utilitzava com a magatzem de puntes i teixits, un exemple característic de la producció i comerç tèxtil catalans d'aquella època.

L'Espai Volart 2 té per objectiu recuperar noms cabdals de la història recent de Catalunya amb obra pertanyent a alguna de les disciplines de la col·lecció com pintura, fotografia o escultura contemporània.

L'Espai Volart 2 està obert des de finals del 2008 i es troba als antics magatzems de la finca modernista Casa Felip. L'edifici va ser construït el 1901 per l'arquitecte Telm Fernández.

Ambdós espais ofereixen al visitant la possibilitat de contemplar l'art contemporani català des d'una visió oberta i plural.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer d'Ausiàs Marc, 22 (08010). Barcelona
Telèfon: 934 817 985
Web: www.fundaciovilacasas.com
Horari: Dimarts a dissabte, d'11 a 14h i 16.30 a 20h. Diumenge, de 11 a 14 h. | Tancat: festius i Setmana Santa.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


Informació d'accessibilitat no disponible.
Data de l'última actualització: 18/08/2023

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments