Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - El Call


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - El Call

MUHBA - Museu d'Història de Barcelona - El Call

La casa de qui havia estat un teixidor de vels és la seu avui dia del Museu d'Història de la ciutat al Call. Un espai situat a l'antic barri jueu de Barcelona o Call que ens ajuda a entendre la rica aportació d'aquesta comunitat durant l'Edat Mitjana.

La seu del Museu d'Història de Barcelona al Call exposa objectes dels segle XIII i XIV d'ús quotidià que s'han trobat en excavacions arqueològiques dutes a terme a la zona, entre els quals destaquen khanukiyyes, una escudella amb caràcters hebraics, una còpia facsímil de l'Haggadà de Sarajevo produïda en terres catalanes que il·lustra escenes del segle XV i dues làpides amb inscripcions hebraiques.

La primera planta acull exposicions temporals, l'objectiu de les quals és reflectir la rellevància que va tenir el Call jueu de Barcelona per al judaisme medieval.

MUHBA el Call també ofereix una sèrie d'activitats, entre les quals destaquen les Rutes guiades pel call, les Matinals del call (itineraris-col·loqui sobre la Barcelona medieval i la comunitat jueva), conferències d'experts hebraics, tastets de cuina catalano-jueva o sessions de contes jueus.

Banner enllaç experiències de ciutat


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Placeta de Manuel Ribé, s/n (08002). Barcelona
Telèfon: 932 562 100
Web: www.museuhistoria.bcn.cat
Horari: Dimecres, de 11 a 14h. Diumenge, de 11 a 15h i de 16 a 19h. | Tancat: 1 gener, 1 maig, 24 juny i 25 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El Centre d’Interpretació del Call de Barcelona és tot accessible per a usuaris de cadires de rodes.

Les persones amb discapacitat visual o auditiva poden demanar una visita guiada amb 2 o 3 dies laborables d’antelació: Telèfon: 932 562 122 (de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 19 h), o bé al mail reservesmuhba@bcn.cat

D’altra banda, el Centre ofereix un gran nombre de conferències.
Discapacitat auditiva
El Centre ofereix interpretació a la llengua de signes per a qualsevol activitat, i disposa d’aparells FM per a les visites comentades. Cal sol•licitar-ho prèviament per telèfon o correu electrònic.
Llengua de signes
Discapacitat motriu
El Centre és tot accessible amb cadira de rodes. Hi ha un ascensor per a pujar a la primera planta i l’edifici compta amb lavabos adaptats.

Data de l'última actualització: 25/11/2019

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments