Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Museu Palmero


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu Palmero

Museu Palmero

Instal·lat a la Vall d'Hebron, el Museu Palmero és en una masia catalana del segle XV declarada patrimoni històrico-artístic, fet que li atorga un doble interès arquitectònic i pictòric.

La col·lecció permanent del museu Palmero consta avui en dia de 125 pintures realitzades pel pintor Maestro Palmero, que es desenvolupen entorn dels personatges que apareixen al llarg de l'obra mestra de Cervantes, "El Quixot". El museu també ofereix al visitant un recorregut per l'obra de la "Nissaga Palmero" i una àmplia gamma d'escenes extretes de les novel·les de gran format.

Així mateix són molt interessants el mural pintat al fresc a escala natural que s'hi pot veure, que representa el naixement de l'escut de Catalunya, o la cova mil·lenària on diu la llegenda que s'amagava Joan de Serrallonga, el mític bandoler català, com també el mobiliari i la ceràmica que decoren la masia.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer de Judea, 2 (08035). Barcelona
Telèfon: 609 779 701
Web: www.alfredopalmero.es
Horari: S'ha de concertar visita amb el museu.


Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments