Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc

Situat al parc de Montjuïc, el Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona és un espai de reflexió sobre el passat i el present de la nostra societat.

La renovada seu del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona disposa de tres plantes visitables pel públic on es proposen tres maneres diferents d'apropar-se a l'etnologia, al patrimoni i a les reflexions al voltant de la cultura i la societat.

Mitjançant l'exposició permanent "Sentir el patrimoni", el museu proposa una reflexió sobre diferents aspectes de la vida humana que són universals. Ens convida a que ho fem comparant l'entorn quotidià que ens envolta amb el nostre passat, que sovint ens pot semblar exòtic. També mostra les solucions que han trobat altres cultures en paisatges naturals i socials tan iguals com diferents.

La relació entre el públic i el patrimoni no es limita a la contemplació, sinó que s'ha potenciat la dimensió tàctil, que permet que el visitant manipuli alguns objectes per aprofundir en el coneixement que se'n pot extreure.

El Museu Etnològic i de Cultures del Món complementa la seva oferta amb una planta sencera reservada per a exposicions temporals. Un espai que conserva l'estructura de vitrines original de l'edifici i permet la coexistència d'espais expositius separats i la successió de projectes amb necessitats i durades diferents.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Pg. de Santa Madrona, 16-22. Parc de Montjuïc (08038). Barcelona
Telèfon: 934 246 807
Web: www.museuetnologic.bcn.cat
Horari: Dimarts a dissabte, de 10 a 19h. Diumenge i festius, de 10 a 20h.| Tancat: 1 gener, 1 maig, 24 juny i 25 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El Museu no presenta barreres arquitectòniques. Edifici accessible amb cadira de rodes.
S’admeten gossos pigall i gossos d’assistència en tot el recinte.
Discapacitat visual
Al vestíbul hi ha una maqueta tàctil de l’edifici, retolada amb tinta i braille.
Informació de mà en lletra ampliada i Braille.
Hi ha alguns elements tàctils integrats en l’espai expositiu.
Gos pigall Elements tàctils Braille
Discapacitat auditiva
Bucle magnètic a Recepció.
Subtitulació dels audiovisuals que contenen informació auditiva.

Discapacitat motriu
Entrada
L'entrada principal té esglaons, però hi ha un accés alternatiu accessible per a visitants en cadira de rodes.

Recepció
El taulell de recepció té dues alçades.

Mobilitat dins del museu
L’itinerari per l’interior del museu no presenta dificultats de circulació. Hi ha ascensors per accedir a les diferents plantes de l’edifici. El paviment és antilliscant. Els elements expositius tenen una alçada adequada per a visitants en cadira de rodes. Hi ha seients al llarg de tot el recorregut.

Lavabos
Hi ha lavabos adaptats i canviador per a nadons. Hi ha dues barres abatibles al costat del WC. La pica del lavabo permet l’aproximació frontal.


Data de l'última actualització: 07/03/2016

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments