Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Museo Egipcio de Barcelona


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu Egipci de Barcelona

Museu Egipci de Barcelona

La Fundació Arqueològica Clos - Museu Egipci de Barcelona és una de les col·leccions privades d'art i cultura egípcies més importants d'Europa i una entitat compromesa amb la investigació, l'estudi i la difusió de l'Antic Egipte.

Els més de 2.000 m2 de què disposa el museu posen a l'abast del visitant una col·lecció de gairebé un miler de peces, entre sarcòfags, mòmies, joies i amulets, que permeten apropar-se a la vida quotidiana i als costums que regnaven en l'antiga civilització faraònica.

El Museu Egipci de Barcelona considera fonamental que els visitants puguin recórrer les seves sales acompanyats per egiptòlegs, perquè conèixer la col·lecció egípcia de la mà d'especialistes és la millor manera d'aprofundir i augmentar els seus coneixements.

A part de la col·lecció permanent i de les exposicions temporals que s'exhibeixen regularment, el museu organitza altres activitats que permeten gaudir del fons museístic d'una manera més amena. En són un exemple les visites nocturnes, les quals, a més de les explicacions del guia, incorporen la presència d'actors que representen escenes dramatitzades durant tot el recorregut. Una altra de les activitats que proposa el museu és l'anomenat Banquet etern, una visita guiada centrada en l'art culinari egipci, que ofereix la possibilitat de degustar productes que formaven part del règim alimentari d'aquesta antiga civilització.

Banner enllaç experiències de ciutat


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer de València, 284 (08007). Barcelona
Telèfon: 934 880 188
Horari: Dilluns a divendres, d'11 a 14h i de 16 a 19:30h. Dissabte, de 10 a 15 y de 16 a 19:30h. Diumenge: de 10 a 14h. | Tancat: 1 i 6 gener, 25 i 26 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El museu Egipci de Barcelona ofereix visites guiades en català i castellà, i també visites dramatitzades. Pel que fa a les visites guiades, se n'ofereix una per a grups que pot ésser adaptada a persones cegues, però no hi ha visites en Llengua de Signes ni facilitats per a persones sordes. A la seu del museu Egipci no hi ha barreres arquitectòniques. La tarifa d'entrada per a persones de la tercera edat és reduïda.
Discapacitat motriu
L'edifici del museu Egipci de Barcelona, al qual s'accedeix a peu pla, es comunica verticalment mitjançant un ampli ascensor per a vuit persones. Hi ha una cabina de lavabo adaptada.

Data de l'última actualització: 22/08/2011

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments