Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Museu Europeu d'art Modern - MEAM


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu Europeu d'art Modern - MEAM

Museu Europeu d'art Modern - MEAM

La seu del MEAM es troba al Palau Gomis, singular edifici neoclàssic del segle XVIII, ubicat al barri del Born, referent turístic i cultural de la ciutat de Barcelona.

La Fundació de les Arts i els Artistes ha creat el MEAM, Museu Europeu d'Art Modern, amb la finalitat d'exposar els fons de les seves col·leccions. L'objectiu principal de la Fundació és impulsar i difondre l'art figuratiu, concretament la pintura i l'escultura realitzada des de finals del segle XIX fins a l'actualitat. El fons de la Fundació serà el principal motiu expositiu del MEAM, tot i que està previst dur a terme exposicions temporals amb la finalitat de generar un programa dinàmic i atractiu.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer de la Barra de Ferro, 5 (08003). Barcelona
Telèfon: 933 195 693
Web: www.meam.es
Horari: Dimarts a diumenge, de 11 a 19h. | Tancat: 1 gener, 25 i 26 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El Museu Europeu d’Art Modern no presenta barreres arquitectòniques. Edifici accessible amb cadira de rodes.

L’entrada és a peu pla i s'accedeix directament des del carrer, situat en una zona de vianants. L’entrada, i vestíbul del museu, és un ampli pati interior on hi ha: a l’esquerra, la taquilla i una petita botiga de records; a la dreta, l’ascensor i els armaris-consigna; i enfront a l’esquerra, l’escalinata per pujar a les sales d’exposicions. El pati és, al mateix temps, una zona de descans.
Edifici antic de tres plantes, comunicades per escales àmplies i també per un ascensor de dimensions correctes.

Les persones acreditades amb qualsevol tipus de targeta de discapacitat, nacional o internacional, tenen tarifa reduïda.
S’admeten gossos pigall i d’assistència en tot el recinte.
En alguns punts del recorregut per les sales d'exposició, hi ha seients per descansar.
S’ofereixen visites comentades adaptades per a grups de persones amb discapacitat, prèvia reserva.
Periòdicament també es programen concerts a la sala noble (primer pis) de l’edifici.

Per a consultes sobre accessibilitat i reserves: Tel. 93 418 68 91 o bé info@meam.es
Discapacitat visual
Possibilitat de concertar una visita guiada per a grups de persones cegues i amb discapacitat visual, en la qual es permet tocar certes escultures. Peces originals de pedra, bronze i marbre.
Les botoneres de l'ascensor tenen alt relleu i braille. Té senyal acústic.
Gos pigall Elements tàctils
Discapacitat motriu
Entrada: L’ accés és a peu pla i té una amplada de 420 cms. En el vestíbul, pati del palauet, hi ha a mà dreta l’ascensor per accedir a les tres plantes de l’edifici.

Recepció: El mostrador de la taquilla té una alçada de 101 cms.

Ascensor: La porta de l’ascensor té una amplada de 80 cm. Dimensions interiors: ample 98 cm i fons 124 cm. Capacitat per a 4 persones.

Mobilitat dins del museu: L’ itinerari per l’interior del museu no presenta dificultats de circulació per als usuaris amb cadira de rodes. El paviment és de ciment en totes les plantes menys en la sala noble (primer pis) que és de marbre. Hi ha seients per descansar al llarg del recorregut.

Lavabos: Hi ha un lavabo adaptat en el primer pis. La porta de la cabina mesura 79 cm d’ample. Hi ha una barra fixa a la dreta del WC i una abatible a l'esquerra. Sota el rentamans hi ha un espai lliure de 52 cms d'alçada. Per la seva ubicació l’aproximació al mateix ha de ser lateral. L’aixeta és de monocomandament.

Data de l'última actualització: 12/05/2014

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments