Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Museu Picasso


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu Picasso

Museu Picasso

Situat en cinc palaus d'estil gòtic català originals dels segles XIII i XIV, el Museu Picasso de Barcelona va obrir les seves portes al públic l'any 1963, i amb el temps a esdevingut un centre imprescindible a l'hora de conèixer els anys de formació de l'artista.

El Museu Picasso és una clara mostra de l'estret vincle del genial artista malagueny amb la ciutat de Barcelona.

La col·lecció permanent acull en conjunt un ampli fons artístic de més de 3.800 obres de diversos períodes de Picasso, la majoria de les quals pertanyents a l'etapa de formació i joventut. El Museu Picasso mostra també al visitant l'extraordinària sèrie de Las Meninas, de l'època blava de l'artista, i una àmplia programació d'exposicions temporals que complementen la col·lecció permanent.

La instal·lació museística es troba en una nova etapa d'expansió, amb l'obertura de nous programes i línies d'acció per a esdevenir un espai bàsic per al coneixement i l'educació, fomentant l'esperit crític i la participació del visitant. Pretén ser un espai de diàleg, mitjançant l'activació de relectures crítiques que ofereixin noves perspectives sobre la figura de l'artista i la col·lecció en general.

Si esteu interessats en els museus d'art no us perdeu l'Articket. El passaport amb accés als 6 millors museus d'art de Barcelona, sense cues, vàlid durant 12 mesos i amb un estalvi del 45%.

Banner enllaç experiències de ciutat


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer de Montcada, 15-23 (08003). Barcelona
Telèfon: 932 563 000
Web: www.museupicasso.bcn.es
Horari: Dimarts a diumenge, de 10 a 19h. | Tancat: 1 gener, 1 maig, 24 juny i 25 desembre.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


L’edifici és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

El museu disposa d’una audioguia multimèdia amb informació de 40 obres destacades de la col•lecció, i amb imatges complementàries que ajuden a comprendre millor el context de la creació de les obres.

Les persones amb tarjeta de discapacitat (no l'acompanyant), tenen entrada gratuïta.

El Museu Picasso és un dels equipaments culturals que participa en el programa socioeducatiu Apropa Cultura

Discapacitat auditiva
Per a les persones amb discapacitat auditiva no usuàries d’audiòfons, el museu compta amb el sistema “Group Tour” d’ampliació de so que es pot utilitzar en les visites guiades en grup.

Discapacitat motriu
Les persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes no han de fer la cua. Poden anar directament a la guixeta que hi ha en el núm 23 del carrer Montcada (des del carrer Princesa, la porta més allunyada d'accés al museu).

L’itinerari per l’interior del museu no presenta dificultats de circulació. Hi ha ascensors adaptats. Per a utilitzar-los cal demanar-ho al personal del museu.
Servei de préstec de cadires de rodes. Demanar a recepció.

L’edifici compta amb lavabos adaptats situats a la planta baixa, on hi ha també la cafeteria i la llibreria-botiga.

Data de l'última actualització: 10/12/2019

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments