Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Tots / Museu dels Autòmats del Tibidabo


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu dels Autòmats del Tibidabo

Museu dels Autòmats del Tibidabo

El Museu dels Autòmats del Tibidabo de Barcelona, ubicat en un antic teatre de 1909, conté una col·lecció d'autòmats amb peces representatives de cultures d'arreu del món.

En aquest curiós museu del Parc d'Atraccions del Tibidabo s'hi poden trobar des d'exemplars de finals del segle XIX i començaments del XX, fins a la més recent adquisició: "Els germans Gaüs" o l'"equilibri del món", una peça finalista del concurs d'autòmats de l'Exposició Universal que es va celebrar l'any 2005 a Aichi (Japó).

També hi trobarem ninots que funcionaven amb monedes i que es podien veure a les fires de tot Europa, o alguns jocs i joguines mecànics amb què es distreien els infants en altres èpoques. El fons del museu és considerat un dels millors del món, especialment per l'estat de conservació de les peces.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Parc d'Atraccions del Tibidabo (08035). Barcelona
Telèfon: 932 117 942
Com arribar: Tibibus des de Plaça Catalunya | FGC L7-Avinguda Tibidabo + bus 196 + Funicular del Tibidabo | FGC S1/S2-Peu de Funicular + Funicular de Vallvidriera + bus 111.
Web: www.tibidabo.cat
Horari: Segons horari del parc.


Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments