Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Velòdrom and Parc de Joan Brossa


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Velòdrom i Parc de Joan Brossa

Velòdrom and Parc de Joan Brossa

Construït l'any 1984 per donar cabuda al campionat del món de ciclisme de pista, aquest velòdrom va rebre, el mateix any, el premi FAD d'arquitectura. La capacitat del Velòdrom és de 3.800 espectadors i fou la seu olímpica, el 1992, de les competicions de ciclisme de pista.

Avui en dia ofereix una gran varietat de modalitats per a la pràctica del ciclisme, des del track de fusta olímpic, el BMX, l'outdoor de Collserola, fins a l'indoor més modern. Compta a més amb un gimnàs, una pista de fútbol sala, una de fútbol 7 i un pavelló de bàsquet.

El Velòdrom barceloní forma part del parc dissenyat per Bonell i Rius, al qual s'hi accedeix des de la Ronda de Dalt, a través d'un poema visual de Joan Brossa, que és, a més, porta d'entrada al veí Parc del Laberint. Es tracta d'un dels seus "poemes corporis", que en aquest cas dibuixa un itinerari transitable dividit en tres parts: la naixença, el camí, amb pauses i incidents, i finalment el desenllaç. La lletra "A" obre i tanca el poema i el recorregut.

Dades generals


Adreça: Passeig de la Vall d'Hebrón, 185-201 (08035). Barcelona
Telèfon: 933 012 444
Web: www.velodrom.cat
E-mail: velodrom@ciclisme.cat
Horari: De dilluns a divendres, amb reserva prèvia.


Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments