Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Parc Diagonal Mar


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parc Diagonal Mar

Parc Diagonal Mar

El Parc de la Diagonal Mar és de visita obligada. Perquè parla de la nova Barcelona i perquè, anar-hi, és una experiència poc comparable amb la visita d'altres parcs urbans. En aquesta ambiciosa obra contemporània entenem que la nova Barcelona vol ser una ciutat capdavantera en originalitat i arquitectura sostenible.

L'equip format pel matrimoni d'Enric Miralles i Benedetta Tagliabue van arribar, amb l'execució del Parc de la Diagonal Mar l'any 2002, a la culminació de la idea d'arquitectura innovadora i sostenible. Situat a la nova Barcelona del Fòrum, als terrenys d'una antiga fàbrica, aquest parc de 14 hectàrees es distribueix en set grans espais. Cada espai pretén despertar evocacions diferents. Una gran zona de jocs infantils, una passarel·la elevada sobre l'aigua, el llac amb escultures que expulsen aigua vaporitzada, les estructures de tubs ondulants, la gran plaça central, etc, són àrees clarament diferenciades però sempre cohesionades per un element comú: l'aigua.

L'aigua que transcorre per l'estructura tubular elevada que avança per tot el parc com una gran aranya. Aquesta línia en moviment abraça de tant en tant jardineres en suspensió que recorden l'arquitectura orgànica de Gaudí. Els tubs, a més de ser l'òrgan que unifica el trencaclosques del parc, permeten que per dins hi circuli l'aigua freàtica que rega els jardins. Tot un enginy tècnic i decoratiu que s'entronca amb el criteri de sostenibilitat amb el qual s'ha dissenyat el Parc de Diagonal Mar, ple d'ecosistemes i on la natura passa a ser controlada per la mà de l'home.

Dades generals


Adreça: Carrer de Llull, 362 (08019). Barcelona
Telèfon: 010
Web: www.bcn.cat/parcsijardins
Horari: De l'1 de novembre al 31 de març, de 10 a 19h.
De l'1 d'abril al 31 d'octubre, de 10 a 21h.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


HO SENTIM, DADES ENCARA NO DISPONIBLES.


Data de l'última actualització: 25/08/2016

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments