Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Parc de la Creueta del Coll


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parc de la Creueta del Coll

Parc de la Creueta del Coll

Famós per la seva gran piscina pública, el parc de la Creueta del Coll de Barcelona comparteix nom amb el barria on s'ubica. Una zona verda al districte de Gràcia amb un singular espai pel bany, que a més, amaga algunes sopreses artístiques.

El parc de la Creueta del Coll es va inaugurar l'any 1976 al barri de Gràcia a Barcelona, després de moltes polèmiques per saber què havia de fer-se amb els terrenys de l'antiga pedrera del Coll. En comptes de construir-hi pisos, la decisió final va ser obrir aquest parc públic a tots els veins de Gràcia, que actualment hi accedeixen per una plaça on dóna la benvinguda un monòlit de ferro. Un cop dins, taules de ping-pong, zones de joc i de pícnic i, sobretot, una gran piscina pública de poca fondària, fan possible el lleure de grans i petits.

La joia del parc és sens dubte la gran escultura de formigó d'Eduardo Chillida, titulada "Elogi a l'aigua". Es tracta d'una peça de 50 tones de formigó, suspesa sobre una llàmina d'aigua i soportada per quatre cables d'acer. És la nota artística d'aquest preuat parc gracienc.

Dades generals


Adreça: Passeig de la Mare de Déu del Coll, 77 (08023). Barcelona
Telèfon: 010
Web: www.bcn.cat/parcsijardins
Horari: De l'1 de novembre al 31 de març, diari de 10 a 19h.
De l'1 d'abril al 31 d'octubre, diari de 10 a 21h.


Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments