Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Parc del Fòrum


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parc del Fòrum

Parc del Fòrum

Davant el mar, a l'extrem nord de Barcelona, hi ha l'anomenat Parc del Fòrum, herència del Fòrum Universal de les Cultures del 2004. No és estrictament un parc o zona verda, sinó una gran àrea que agrupa un seguit d'espais i instal·lacions on s'hi celebren tota mena d'actes i esdeveniments.

L'any 2004 Barcelona va acollir el Fòrum Universal de les Cultures, un esdeveniment sense precedents que va contribuir al diàleg sobre la diversitat cultural, el desenvolupament sostenible i les condicions per a la pau. L'escenari central d'aquesta gran trobada és avui una zona recuperada davant el mar on hi trobem: l'Esplanada, on s'hi celebren fires, festivals de música o actes de gran format; l'Edifici Fòrum, de planta triangular i icona indiscutible de la nova arquitectura de Barcelona; el CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona, un dels més moderns d'Europa amb una capacitat total per a 15.000 persones; el parc dels Auditoris, un gran espai a l'aire lliure davant el mar; l'espectacular placa fotovoltaica, inclinada i suspesa sobre un bosc de columnes molt peculiars, tot un símbol del compromís de Barcelona envers la sostenibilitat i la preservació del medi ambient; el port Fòrum i la zona de banys, on podem assaborir el caràcter més genuí i mediterrani de la ciutat.

Dades generals


Adreça: Plaça del Fòrum, 1 (08019). Barcelona
Telèfon: 933 560 612
Web: www.parcdelforum.cat
E-mail: parcdelforum@bsmsa.cat
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments