Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Museu de Cera


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Museu de Cera

Museu de Cera

Situat en un emblemàtic palauet del segle XIX de la cèlebre Rambla barcelonina, el Museu de Cera dóna vida a algunes de les figures més prominents de la història de la humanitat.

El Museu de Cera proposa una cita amb més de tres-cents personatges protagonistes de la història i la fantasia de l'home. A través de diferents escenaris i projeccions amb grans efectes acústics, les figures de cera cobren vida per intentar transmetre'ns un inquietant testimoni de vides il·lustres, tràgiques o anecdòtiques que han traspassat el llindar del temps.

El Museu de Cera disposa també de dues cafeteries singulars. L'una és El Bosc de les Fades, un espai únic i màgic que recrea un bosc encantat amb tots els detalls: arbres, fonts, follets i altres criatures singulars. L'altra és El Passatge del Temps, la qual ens captivarà amb el seu ambient avantguardista i confortable que innova l'art mil·lenari de l'origami o papiroflèxia.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Passatge de la Banca, 7 (La Rambla) (08002). Barcelona
Telèfon: 933 172 649
Web: www.museocerabcn.com
Horari: Dilluns a divendres, de 10 a 13.30h i de 16 a 19.30h. Dissabte, diumenge i festius, de 11 a 14h i de 16.30 a 20.30h. | Estiu: diari, de 10 a 22h.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El Museu de Cera de Barcelona és accessible en un 90€ del recorregut pel que fa a usuaris de cadira de rodes.
Hi ha audioguia en català, castellà, anglès i italià. No inclosa en el preu de l’entrada. També hi ha possibilitat de fer una visita guiada.
S’ofereixen descomptes per a persones amb discapacitat.
Per a més informació, tel 93 317 26 49, info@museocerabcn.com
Discapacitat visual
El museu de Cera organitza visites guiades per a grups de persones cegues prèvia reserva.

Els visitants amb discapacitat visual, tant si formen part d’un grup com si visiten el museu individualment, podran tocar un bust de cera. Les demés figures no serà possible ja que contenen maquillatge qe es deteriora amb el tacte.

Les audioguies no contenen descripcions per a persones amb discapacitat visual.
Gos pigall Elements tàctils
Discapacitat motriu
Tot el museu és accessible per a usuaris de cadira de rodes EXCEPTE la Sala del Terror, atès que és subterrània, amb passadissos estrets i sòl irregular.

Per accedir a les diferents plantes hi ha ascensors d’àmplies dimensions (hi caben 13 persones).

Els lavabos adaptats i accessibles amb cadira de rodes són a la cafeteria “El Bosc de les Fades”, a tocar del museu.

Data de l'última actualització: 10/12/2019

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


CallCenter
Servei personalitzat en diversos idiomes d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, i e-mail. Aquí poden assessorar-te i ajudar-te a reservar i comprar tours, espectacles, etc.

Horari: de dilluns a divendres de 08 a 20 h.

Telèfon: 932 853 832

Fax: 932 853 831

E-mail: infoaccess@barcelonaturisme.com

Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments