Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Parc Central de Nou Barris


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parc Central de Nou Barris

Parc Central de Nou Barris

Amb un total de 17 hectàrees d'extensió, aquest parc atorga a Nou Barris un agradable aspecte de modernitat que casa perfectament amb la zona residencial on es troba. Adaptat al terreny, el seu perfil ondulant és ple de petites sorpreses.

Aquí un fanal amb forma de "peineta", allà un brollador d'aigua gegant. El Parc Central de Nou Barris a Barcelona, sembla que vol fer-li la competència, en petita escala, això sí, al seu homòleg novayorquès. O com a mínim pretén elevar-se com un dels símbols d'aquesta zona de Barcelona. Inaugurat el 1999 i ampliat el 2003, el segon parc més extens de la ciutat aprofita la verdor de les esplanades per integrar edificis singulars i històrics del barri, com ara: l'antic Institut Mental de la Santa Creu, seu actual de l'Ajuntament del Districte; l'antiga masia de Can Carreras; o el Forum Nord, un centre que acull iniciatives empresarials de caràcter innovador.

L'aigua, d'altra banda, és l'element que aglutina aquest teixit d'edificis i zones verdes. La trobem tranquila en basses triangulars que es dibuixen per tot el Parc Central, però també sortint amb força d'altíssims brolladors que refresquen la zona. Una part de l'antic aqüeducte de Dosrius és un dels altres elements arquitectònics que dibuixen el perfil de la zona verda. Un perfil que acaben de definir els fanals en forma de "diapasons", els més alts, i de "palmes", els menys elevats; a part de donar llum, aquestes curioses estructures de fusta ofereixen ombra i redós al Parc Central de Nou Barris.

Dades generals


Adreça: Plaça Major de Nou Barris, 1 (08042). Barcelona
Telèfon: 010
Web: www.bcn.cat/parcsijardins
Horari: A consultar.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments