Enjoy Barcelona / Enjoy Barcelona / De temporada / Ara et toca, compartir el Cap d'Any

Ara et toca, compartir el Cap d'Any

Raïm

Raïm
Si vols donar una bona benvinguda a l'any nou ja cal que t'entrenis per mastegar ràpid, i és que hauràs de menjar 12 grans de raïm al so de les 12 campanades que marquen els últims segons de l'any. Estigues atent, just abans de les 12 campanades sonen els 4 quarts i no val començar a menjar abans d'hora!


Cotilló

Cotilló
Es tracta d'una bossa decorada amb motius festius dins la qual hi trobaràs objectes com ara confeti, serpentines, espanta-sogres, antifaços de paper o collars de colors. A més de ser l'ingredient bàsic d'una bona revetlla de Cap d'Any, el cotilló donarà al teu look aquell toc festiu necessari en una nit tan important.
Campanada

Campanades
Literalment una campanada no és més que el repic d'una campana, però aquí és l'imprescindible de la revetlla de Cap d'Any. Reuneix-te amb els teus amics o familiars, vesteix-te amb el teu look cotilló, prepara 12 grans de raïm, espera el moment del repic de les 12 campanes de mitjanit i dóna la benvinguda a l'any nou com cal!
Cava

Cava
Vi espumós típic de Catalunya que, en ser destapat, produeix un so inconfusible i molt característic.
Amb el temps, el cava ha esdevingut un símbol de celebració i és per això que sol consumir-se durant les festes nadalenques i la nit de Cap d'Any.
Així que ja ho saps, omple la teva copa i brinda amb els teus per un nou any ple de bons moments!Descarrega't el teu vocabulari, aquí! [Pdf]

FELIÇ ANY NOU!

També us pot interessar