Què fer / Agenda / Festes Populars / Castellers

CastellersFestes Populars, Activitats en família
03/2017 - 11/2017

Una de les tradicions més conegudes de Catalunya és la dels castells, torres humanes aixecades sobreposant diferents nivells de gent fins aconseguir altures impossibles, que poden arribar als deu pisos. No hi ha ajuda mecànica, i arriben a participar desenes i fins i tot centenes de persones. Els castellers són els participants d'aquestes construccions humanes.
Reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, la pràctica té més de 200 anys, i el seu origen se situa a les terres de Tarragona. Durant el segle XX es va estendre per tota Catalunya. Els castellers s'agrupen en colles que normalment agafen el nom de la seva població d'origen.

Octubre
07, a les 18h. Festa Major de les Corts, Plaça Comas
08, a les 12h. Festa Major de Sarrià, Plaça Consell de la Vila | Festa Major del Congrés, Plaça del Congrés Eucarístic.
15, a les 12h. 25a Diada dels Castellers de Sants, Plaça Bonet i Muixí | Diada del 15è Aniversari dels Castelers de la Sagrada Família, C/ Marina - Sagrada Família
29, a les 12h. Diada de Sant Antoni, Avinguda Mistral

Novembre
04, a les 12h. Festa Major de la Verneda
12, a les 12h. Festa Major del Clot, Plaça Valenti Almirall | Diada de Tardor de la Jove de Barcelona, Plaça de Masadas | 21a Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia, Plaça de la Vila de Gràcia.
19, a les 12h. Diada de Tardor dels Castellers del Poble Sec, C/ Blai amb Tapioles.

També us pot interessar