Què fer / Agenda / Nadal / Gran cavalcada de Reis de Barcelona

Gran cavalcada de Reis de BarcelonaNadal, Festes Populars
05/01/2018

Diuen que és la nit més màgica de l'any i aquests tres personatges són sens dubte els "culpables". Ses Majestats els Reis Mags són rebuts cada 5 de gener amb entusiasme per part de petits i grans, unes hores abans de visitar les nostres llars per repartir regals entre tots aquells que s'han portat bé durant l'any. La tarda del 5 de gener, els Reis Mags, amb el seu impressionant seguici, arribaran segurament per mar al Port de Barcelona i després es passejaran pel centre de la ciutat repartint caramels entre la concurrència com a preludi a una nit única. Les carrosses dels Reis, magníficament decorades, reflecteixen tota la il·lusió i la màgia d'aquesta tradició tan especial. Setmanes abans, els nens i nenes hauran enviat una carta a Ses Majestats demanant regals i ara, per fi, tindran l'oportunitat de veure'ls en viu i en directe.

L'esdeveniment comença a les 16.30 hores, al Moll de la Fusta. Ses Majestats arribaran amb el pailebot Santa Eulàlia en companyia de tots els seus ajudants.
Després de la tradicional cerimònia de rebuda de Ses Il·lustres Majestats d'Orient, a partir de les 18h recorreran diversos carrers de la ciutat; avinguda Marquès de l'Argentera, Pla de Palau, passeig Isabel II, Via Laietana, plaça Urquinaona, Fontanella, plaça Catalunya, Pelai, plaça Universitat, ronda Sant Antoni, Sepúlveda, avinguda Paral·lel, plaça Espanya fins arribar aproximadament cap a les 21 hores a l'avinguda Reina Maria Cristina.

També us pot interessar