Què fer / Agenda / Exposicions i activitats / Sant Jordi a Casa de les Punxes

Sant Jordi a Casa de les PunxesExposicions i activitats, Activitats en família
23/04/2018

En un dia tant especial on la història i la tradició prenen vida als carrers de tot Catalunya, des de la Casa de les Punxes ens sumem a aquesta celebració amb una sèrie d’ activitats especials. Us convidem a apropar-vos per a poder gaudir de sessions dinamitzadores i d’altres accions tant per a nens com per a adults.

Visita guiada temàtica: descobreix la llegenda de Sant Jordi
La diada de Sant Jordi és molt especial a Catalunya, per això, la Casa de les Punxes realitzarà una visita guiada temàtica en torn a la llegenda de Sant Jordi. L’objectiu d’aquesta activitat és el de penetrar en el orígens de la llegenda i la seva relació amb la Casa i l’arquitecte, Josep Puig i Cadafalch.

El Sant Jordi més romàntic
Les activitats exclusives també tenen cabuda en una nit com la de Sant Jordi i volem que puguis recordar-la amb una vetllada màgica i única. En companyia de les Punxes i en un entorn íntim i singular, la Casa de les Punxes ofereix la possibilitat de gaudir d’un sopar de gala a les emblemàtiques punxes del terrat.

Una celebració diferent per gaudir de la llegenda de Sant Jordi però també per visitar la Casa i penetrar dins la seva ànima, la seva història i la seva simbologia.

  • d'11h a 19h, accions gratuïtes a la façana de la Casa per a tots els públics.
  • Visita guiada temàtica de Sant Jordi. Disponible amb la compra de entrades online i a taquilles.
  • 19.30h Sant Jordi romàntic. - Informació i reserves: events@lespunxes.com  | Tel: 629 826 577.
  • També us pot interessar