Què fer / Agenda / Main Events 2018 / Nits d'Estiu

Nits d'EstiuMain Events 2018, Nits d'estiu
06/2018 - 09/2018

Al llarg de l'estiu, moltes nits presenten activitats culturals i gastronòmiques en diverses localitzacions per tota la ciutat.
Molts espais modernistes com el recinte de Sant Pau, el Palau Güell, la Casa Amatller, La Pedrera i la Casa Batlló ofereixen concerts, sopars, begudes i espectacles audiovisuals.
Alhora, diverses localitzacions culturals, incloent el Poble Espanyol, CaixaForum i El Born Centre de Cultura i Memòria, romanen oberts fins entrada la nit, un dia a la setmana, i permeten així que gaudeixis de les exposicions i activitats especials lluny de les multituds i calor diürns.

Els amants del cinema poden acudir a pantalles a l'aire lliure com les de la Sala Montjuïc, que projecta pel·lícules al castell, a la part alta de la muntanya de Montjuïc; Gandules, un esdeveniment gratuït al CCCB on l'audiència reposa en cadires inclinables, i Cosmonits, un programa de ciència-ficció al CosmoCaixa.
A més, els parcs de la ciutat ofereixen concerts nocturns i el Liceu surt al carrer amb la projecció de les òperes a l'aire lliure.

També us pot interessar