Què fer / Agenda / Esports / Dia Mundial de la Neu

Dia Mundial de la Neu Esports, Activitats en família
21/01/2018

El 21 de gener es celebra el Dia Mundial de la Neu, i Barcelona es suma a la celebració. Barcelona també és neu i muntanya! Les muntanyes dels Pirineus estan ben a prop.
El Dia Mundial de la Neu està promogut per la Federació Internacional d'Esquí (FIS) i es celebra en un total de 46 països en tot el món. Amb un total de 478 activitats, pretén, entre d'altres coses, que nens i famílies gaudeixin de la neu, així com conscienciar sobre la necessitat de protegir i conservar la natura.
Als Pirineus de Catalunya , les següents estacions d'esquí i empreses, ofereixen activitats i descomptes especials amb motiu d'aquesta celebració:

Estació d'esquí Baqueira Beret . Caps de setmana del 14-15 i 20-21: paquet especial d'esquí (per tots aquells que mai no han esquiat). Dissabte 20, competicions (BBB Ski Race Experience) i baixada de torxes; sortejos i concursos els dies 20 i 21.
Estació d'esquí Boí Taüll. El dia 21 de gener: forfait infantil gratuït (de 6 a 15 anys), batukada familiar i animació infantil.
Estació d'esquí La Molina. El dia 21 de gener: competicions (Cabirol Minifreestyler), bateig de neu per a aquells que no saben esquiar i bateig de neu d'esports adaptats per aquelles persones de mobilitat reduïda.
Discover Pyrenees. Els dies 20 i 21 de gener: 20% de descompte en sortides amb raquetes de neu per la Cerdanya (familiars, de mitja jornada o dia complert), i un 10% de descompte en el Cerdanya Ecoresort de Prullans (hotel, bungalow o apartament).
RocRoi. Del 15 al 21 de gener: preu especial en les excursions amb raquetes de neu i construcció d'iglús, fets al parc natural de l'Alt Pirineu.

També us pot interessar