Què fer / Agenda / Activitats en família / Halloween a PortAventura Park

Halloween a PortAventura ParkActivitats en família
23/09/2017 - 19/11/2017

Ja ha començat la temporada de Halloween a PortAventura, un dels principals moments del resort i dels més esperats per tota la família. Durant quasi dos mesos, fantasmes i morts vivents es podran veure pel parc, que serà el lloc més terroríficament divertit que mai s'hagi vist.

Entre les novetats pel 2017 destaquen "Halloween Family Festival" pels més petits de la casa, i "Halloween Country Family Fun" un festival d' animació interactiva, els diumenges, per a nen de més edat. Altres espectacles que podreu veure son "Halloween Kingdom", "Halloween Escape Resurrection", "Vampires", "Bang Bang Halloween" i "La Muerte Viva", repartits per tot el parc.

També, PortAventura Park ofereix, de nou passatges de terror únics com per exemple "[REC] Apocalipsis", "Selva del Miedo" i "Horror en Texas". I per a tots aquells que gaudeixin un dia de l'experiència de Halloween, el parc es vesteix de negre i els personatges s'apropien dels carrers amb la "¡Halloween Parade!"

Durant aquesta nova temporada també se celebraran dues nits especials: la "Nit dels Vampirs" (14 d'octubre), i la "Gran Nit de Halloween" (31 d'octubre).

També us pot interessar